“Je krijgt als ondernemer een goede spiegel voorgehouden”

guestwise

Guestwise brengt de gastvrijheidsbeleving van organisaties met haar personeelsdiensten naar een hoger plan. De dienstverlening en werkwijze slaat aan en er is gestage groei ingezet. Maar Guestwise heeft de ambitie voor significante groei in een groter werkgebied en de wens om haar merk nog meer in de schijnwerpers te zetten. Daarom was Guestwise op zoek naar een marketingbureau en is zij gaan samenwerken met Sound Business.

We zijn gestart met onze Sound Check. Met deze strategische en kwalitatieve analyse hebben we de kansen voor Guestwise snel zichtbaar gemaakt en is een concreet plan van aanpak voor groei ontwikkeld.

Dave van Dijke, directeur Guestwise: “De interviews door Sound Business hebben Guestwise ongefilterde en bruikbare feedback van medewerkers en klanten opgeleverd. Dat was de grootste winst. De Sound Check levert een goede reality check op van onze ideeën en visie. Het perspectief vanuit klanten en medewerkers komt mooi bij elkaar. Zo moeten we niet alleen maar ‘groots’ en vooruit denken, maar ook beter doseren en afstemmen hoe dit qua planning in elkaar past. Klanten kiezen heel bewust voor ons en onze kernactiviteiten. Dat vergeet je wel eens als je vooruitdenkt. Dus de basis sterk houden terwijl je wel de ruimte vindt om verder te ontwikkelen. Ook hebben we met woord en beeld meer warmte en menselijkheid aan de branding toegevoegd.”

“Het mooie van de Sound Check is dat je als ondernemer een goede spiegel voorgehouden krijgt”

“Nadat we de Sound Check hebben afgerond, heeft Sound Business de resultaten uitgewerkt in het Sound Design en uitgerold in een marketing abonnement, het Sound System. Dat is erg prettig samenwerken, want zij nemen hierin het initiatief en regelen alles.

Bij veel van dit soort scans hoor je meestal de dingen die je al weet en moet je alsnog veel zelf doen. Dat is met de Sound Check beslist niet zo. Aanrader dus! Tenminste, als je als ondernemer en sterke groeiambitie hebt, de volgende stap wilt nemen met je bedrijf en je plannen op scherp wilt zetten. Voor ons is Sound Business daarin de ideale partner!”

Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek!

0 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Email