Waar liggen de kansen van jouw bedrijf?

Sound Business richt zich speciaal op MKB bedrijven in de B2B markt. De ontwikkelingen in hun markt gaan hard en de eisen van klanten en nieuwe talenten veranderen mee. Wat vandaag bijzonder is, is morgen normaal.

Menselijke marketing is de manier om serieuze stappen maken en de ambities te realiseren.  

Veel van onze klanten zijn behoorlijk gegroeid door effectieve marketing. Laat je inspireren door de B2B bedrijven die je voorgingen!

“Je krijgt als ondernemer een goede spiegel voorgehouden”

Guestwise brengt de gastvrijheidsbeleving van organisaties naar een hoger plan. De dienstverlening en werkwijze slaat aan en er is een ambitie voor significante groei. Deze case omschrijft welke rol Sound Business daar in speelt en welke eerste stap wij samen met Guestwise hebben gezet.
Klantcase bekijken

“Groeien door de focus op klantbeleving”

Minerva onderscheidt zich in de internationale markt met haar merkbelofte en heeft inmiddels een zeer hoge klantbeleving en NPS score. Het is een indicator dat de klanten van Minerva zeer tevreden en loyaal zijn. Deze case omschrijft hoe dit zo gekomen is en welke rol wij daar in spelen.
Klantcase bekijken

“Betty Blocks verovert de markt van business apps”

Betty Blocks heeft met ons een aantal belangrijke stappen gezet om de markt voor business apps te gaan veroveren.
Klantcase bekijken

“C-Job kiest strategie met hulp van haar ambassadeurs”

C-Job -een ambitieus en groeiend maritiem ingenieursbureau- heeft samen met ons een intensief traject doorlopen met de focus op het creëren van ambassadeurs. De marketingstrategie die hier aan ten grondslag ligt is in nauwe samenwerking met zeer tevreden klanten ontwikkeld.
Klantcase bekijken

“Meer focus en rendement uit marktbewerking”

NIZO food research is één van de meest geavanceerde onafhankelijke contract onderzoeksbedrijven in de wereld. Haar circa 130 werknemers helpen dagelijks bedrijven in de voedingsmiddelen- en ingrediëntenmarkt om betere producten te produceren en winstgevender te zijn.
Klantcase bekijken

“Doelgroepinzichten als basis voor websiteconcept”

Onderwijsadviesbureau Expertis wilde een nieuwe website ontwikkelen. Onze Internetpartner Go2People websites vroeg ons of we konden helpen de website doelgroepgericht te maken. Uiteraard!
Klantcase bekijken