Onze samenwerkings-partners

Bevlogen en ervaren B2B marketing experts en aanbieders van slimme oplossingen 

Roel - Sound Business

Roel ter Voort

Creatief en designer

Jasper's klanten en partners kennen hem als een gedreven en veelzijdige B2B marketingstrateeg met een specialisme in klantbeleving en ambassadeurs activatie.

Met 23 jaar ervaring helpt hij ambitieuze B2B bedrijven vanaf 10 medewerkers die willen groeien. Hoe? Door hun merk en ideale klant centraal te stellen. Dan pas kun je marketingmiddelen ontwikkelen die de klantbeleving verhogen en resultaat opleveren. 

​Muzikale held: David Bowie

Bart

Bart Fellinger

Online marketeer

Mensen enthousiasmeren met kwalitatieve en inspirerende campagnes is waar je Bart voor wakker kunt maken. Dit begint allemaal bij je doelgroep echt leren kennen en vervolgens op zoek gaan naar manieren om hen te verrassen met nieuwe inzichten en die hen verder helpen.

Hij gebruikt kwalitatief onderzoek naar de doelgroep als basis. Bart geeft hier een creatieve draai aan om vervolgens advertentiecampagnes en landingspagina’s te ontwikkelen die de verwachtingen van de bezoeker overtreffen.

​Muzikale helden: Led Zeppelin, Jefferson Airplane

Result_-21 crop

Michiel Kroes

Communicatie strateeg

Communicatiestrateeg en analyticus. Michiel helpt je bij het zetten van de juiste (klant)koers. Hij adviseert hoe je focus aanbrengt, strategie ontwikkelt en tot effectieve implementatie komt. In concrete, behapbare stappen. Met meetbare opbrengst.

Communicatie is de rode draad in zijn werk, niet alleen in het leiderschap en het overleg maar ook in de gedeelde informatie en de middeleninzet. Want alles communiceert.

​Muzikale helden: Jimi Hendrix, The Black Crowes.

Roestig Blond

Hoe groot of klein je bedrijf ook is, een bedrijf met karakter valt op in de markt.

Heb je behoefte aan een stijlvolle uitstraling die naadloos aansluit op je merkverhaal? En wil jij allesbehalve "gewoon" zijn?

Dat is mooi, hier kunnen wij jou absoluut mee helpen!

Spotler logo-blue-1920w

Spotler ontwikkelt en levert prettige email marketing software.`

Met functies die echt gebruikt worden en makkelijk en snel toe te passen zijn. 

Zo kunnen bedrijven succesvol zijn in e-mail marketing en verspillen ze geen tijd aan ingewikkelde applicaties. Dat geeft meer marketingkracht. 

logo-qoalz

Je hebt wel data maar geen inzicht en overzicht. Herkenbaar?

Wij koppelen snel al je data uit diverse software en maken dit zichtbaar.

Geen onduidelijke overzichten maar visueel gepresenteerd in duidelijke informatie.

Logo Online Precision

Dagelijks helpen wij onze klanten om zakelijk te groeien door gebruik te maken van de kracht van het internet. 

Met een website die jou niet alleen onderscheidt van jouw concurrenten, maar ook dagelijks zorgt voor nieuwe leads en klanten is een essentieel onderdeel binnen jouw marketing & sales funnel.