We helpen B2B-bedrijven gezond groeien

Sounddesign

Slimme keuzes in je strategie en inzet van menselijke marketing voor een gezonde groei. 

Een onderscheidend aanbod

Blije en betrokken medewerkers

Nieuwe klanten via mond-tot-mondreclame

gezonde GROEI door menselijke MARKETING

Marketing is voor veel directeuren van B2B-bedrijven tussen de 10 en 50 medewerkers ingewikkeld, tijdrovend en kostbaar. Het wemelt in de marketingwereld van de snelle jongens, handige neefjes en aanbieders van allerlei tools. Maar hoe maak je keuzes uit dit enorme aanbod, hoe organiseer je dat slim en welke marketing levert nou echt resultaat op?

Je weet heel goed dat je marketing nodig hebt om de markt mee te veroveren en impact te maken met jouw aanbod. Maar het is nog wat te vroeg voor een marketing medewerker in je bedrijf. Je wilt eerst grip op je marketing krijgen zodat je ziet wat het voor je klanten, je medewerkers en jezelf doet. En onderaan de streep wil je natuurlijk resultaat.

tim
Klantervaring
Tim Obdam, oprichter en mede-eigenaar Betty Blocks

“De vertaling van de marketingstrategie naar een concreet marketingactieplan waarmee we de wereld van de business apps aan het veroveren zijn, is de kers op de taart."

Onze aanpak

Bij Sound Business komen we graag ons bed uit voor ambitieuze ondernemers die de volgende stap willen zetten in de ontwikkeling van hun bedrijf. En open staan voor een goed advies en stevige ondersteuning op marketingvlak. 

We helpen je graag bij het ontwikkelen van een klantgerichte strategie en een plan voor gezonde groei. 

Sound Business helpt je de keuzes te maken die jouw bedrijf verder helpen. Met een klantgerichte strategie, een onderscheidend merk, focus op een hoge klantbeleving en slimme online marketing.

En natuurlijk bouwen we door op wat jij al hebt ingericht. En wat al succesvol is.

Zijn er nog kanalen onbenut of onbekend? Samen kiezen we de juiste inrichting voor het maximale bereik.

Succesversterker

  • Interviews met inzichten van kansrijke klanten

  • Ontwikkeling van een onderscheidend merk

  • Een aanbod dat het verschil maakt voor jouw doelgroep: waardeproposities en product-ecosysteem

  • Klantgerichte strategie voor een kansrijke toekomst

  • Actieplan voor grip op je marketing

Wat het je oplevert? Een onderscheidend aanbod, blije klanten die terugkomen en nieuwe klanten via mond-tot-mondreclame.

Klanten aan het woord

nils
Klantervaring
Nils Hijlkema, Business Development Manager NIZO Food Research BV

“Bij NIZO hebben wij de ‘customer journey’ in kaart gebracht. Vervolgens heeft Jasper contact opgenomen met onze klanten om hun beleving van dit proces in kaart te brengen. Dit heeft ons helder gemaakt wat de ‘momenten van de waarheid’ voor onze klanten zijn en hoe we die kunnen optimaliseren.

Zowel online als via traditionele contactmomenten. Ons slagingspercentage zal naar verwachting vergroot kunnen worden en lead times kunnen verkort worden.”

AndreFlorijn-109w
Klantervaring
André Florijn, Marketing Manager a.i. E-village

"Met zijn expertise en ervaring heeft Dick ons goed geholpen met marketingcampagnes en concepten.

Een fijne samenwerking, gericht op inhoud en met oog voor resultaat!."

bg-3

Over ons

Wij helpen onze klanten gezond groeien met menselijke marketing. 

Waar komt onze naam vandaan? Sound betekent 'geluid, toon', maar ook 'financieel gezond, evenwichtig en betrouwbaar'. Muziek is emotie en verbindt. Goede communicatie en marketing doet dat ook. Dat is goed voor de business. Een Sound Business. 

Sound Business is een B2B marketingbureau en coöperatie van gelijkgestemde, bevlogen en zelfstandige strategen en marketeers. En de oprichters zijn enorme muziekfreaks ? 

Onze ervaring is dat het bouwen van een bloeiend bedrijf start bij een heldere positionering en een onderscheidende merkstrategie. Medewerkers, prospects en klanten staan hierin centraal. Want de focus op de mens creëert gezonde groei. 

Ontmoet ons team en onze samenwerkingspartners.

Bekijk ook:

1.

Soundcheck

Waar liggen jouw groeikansen?

De integrale aanpak van onze Soundcheck zorgt ervoor dat jij helemaal scherp krijgt waar de groeikansen liggen van jouw business.

Met concrete quick wins en een aanpak voor de lange termijn om mee verder te bouwen.

3.

Soundsystem

Je eigen marketingabonnement

Als alle kanalen en middelen zijn ontwikkeld, dan komt het er op aan: hoe ga je hiermee resultaten halen?

Het Soundsystem is jouw eigen marketingabonnement en geeft je een dashboard om dagelijks meetbare resultaten te halen en bij te sturen. 
Go Live!